Je zegt niks meer tegen me
Geen enkel woord kan beschrijven
Hoe jij je nu voelt bij mij
Maar dat je me toch niet terug wil
En ik voel me alleen
Tussen de massa's mensen
En hoop stil
Dat jij je ook eenzaam voelt
Gisteren was het nog normaal
Je te zoenen, tegen je te praten
Vandaag is het normaal
Als ik stilletjes langs je schuifel
Je werpt een blik achterom
Ik zie eenzaamheid, nervositeit
Waarom liet je me gaan
Waarom ben ik je kwijt...