De tijd zal mij niet vergeven.
Als ik nu mijn boek niet pak.
maar een paar minuten van mijn leven.
leer ik op mijn gemak.
Maar ik wil nog zo veel dingen.
schreeuwen krijzen en heel hard zingen.
Leer frans, zeg je in mijn hoofd.
ik wacht rustig tot die stem zicht dooft.
en dan doe ik lekker wat wil.
er is nog zo veel.
te veel eigenlijk om te doen.
was het nog maar de tijd van toen.
maar de tijd zal mijn niet vergeven.
dus pak ik toch mijn boek.
nu even door streven.
stilletjes leren in een hoek...
(en me niet laten aflijden door gf!)