Mysterieuze krachten
Gedachten worden samengesmolten
als onze ogen elkaar kruisen
(zou iemand het doorhebben als ze onze blikken
zouden kunnen volgen)
Wachtend op de momenten die ingrijpender
zullen zijn als dat we denken,
gun ik ons de ineengestrengelde gedachtes
die verder gaan dan onze macht
Ik wil je graag laten zien wat passie,
en misschien wel lust, kan doen
door onze gedachten samen te brengen,
te verhogen tot dat ene punt
waar genot zijn kans ziet te exploderen
vol kracht en grote schoonheid
Onze zielen zullen de liefde ervaren
die lichamen nooit kunnen evenaren
Als ik dan langzaam mijn handen
laat rusten op je borsten,
je tepels laten tintelen van genot
Door het cirkelen van mijn tong
zullen je ogen dan mij vragen
verder te gaan - oh alsjeblieft -
Verder dan onze gedachten,
onze zielen, durfden te denken
Mijn tong wacht bij je navel,
verlangend, op je woorden
Woorden die je ogen spreken;
een bevestiging laten zien
dat we mogen komen als twee mensen
die verlangen naar datgene
wat hun samen bindt als geliefden,
als minnaars