Jim
De mooiste jaren van me leven waren het niet
Eigenlijk deden die jaren me veel verdriet
Maar daar stond een geweldig mens
Precies iets wat ik elke dag wens
Je geeft me een goed gevoel en laat me die jaren vergeten
En door jou lijk ik alles te weten
Ik dacht dat ik eerst mijn inspiratie verloren was
Maar toen ik jou leerde kennen zag k het pas
Ik was hem helemaal niet kwijt
Hij zat daar al die tijd
Jim is een ware vriend zoals je merk
En door Jim voel ik me heel erg sterk
Jim ik hoop dat jij me nooit zal verlaten
En nooit meer met me zal praten
Want je bent mijn schatje je weet toch
Je bent alles wat mijn inspiratie zocht