achtergronders zoals ik
hebben niet zoveel geluk
als de schoonheden
om ons heen
ze oajjeb akkes van je af
wat je nog maar
eens nodig had
maar toen de tijd voorbij was
an benodigdheden voor het leven
dan kwamen ze aanschuiven
in rijen en weet je at ik
toen zei:"ik ben gesloten"