O BOY...
Ik ben niet dom,
Waarom doe je nu zo stom?
Jij weet wat ik voor je voel
Maar wie is nu eigenlijk jou doel?
Ik weet nie wat ik kan zeggen
Om je dit uitteleggen
Begrijp dit nou,
Dat ik ontzettend van je hou
Dat ik liever sterf
Dan de hele wereld erf
Als jij niet bij me bent...
Jij bent de enige die me van die gevoelige kant kent!
So, I keep on running to you babe...
I wanna show you that I need you...
veel liefs Serena