Toe
alsjeblieft
laat me gewoon
laat mij mezelf
Laat me met rust
ik heb even geen zin
wil niet praten
wil niet luisteren
ik wil gewoon
samen met mezelf
helemaal niets doen
lekker samen
Toe
houd je mond
hou die klanken voor je
ik wil het niet horen
Laat mij
Ga ergens anders
praten en luisteren
over je belevenissen
Ik wil gewoon
rust, stilte, alleen
even geen anderen
om mij heen
Gewoon ik
en even niemand anders