Jij...
Nog even wachten tot je komt,
Nog even wachten en nog even spanning..
Want dan voel ik jou zachte lippen weer op mijn mond..
Het is tijd, daar gaat de deurbel,
met spoed haast ik mij jou tegemoed..
Ik zie je stralende ogen en moet lachen,
ik kan het niet beschrijven, maar het voelt goed..
Ik open de deur en proef je lippen,
voel hen op de mijne zijn..
Mijn handen glijden over jou lichaam,
je lichaam is zacht, het voelt erg fijn..
Je lieve woorden laten me lachen,
in aanwezigheid van jou te zijn doet me goed..
Ik hou gewoon heel erg veel van je,
en nu moet je wel begrijpen wat voor goeds je allemaal met me doet..