Zouden sprookjes echt bestaan
Zou men daar heen kunnen gaan
In een land van licht en kleur
En een prachtige bloemen geur
Waar de paddestoelen huisjes zijn
Met kaboutertjes zo klein
En met elfjes o zo teer
Die daar vliegen heen en weer
Met een koning machtig rijk
Die niet van zijn volk afwijkt
En ook alles doet daarvoor
Een land omringt met elven koor
Als dat echt zou bestaan
Zou ik daar direct heen gaan
Liet hier al mijn zorgen achter
En zette aan de poort een wachter
Die zou verhinderen dat de pijn
Stiekem terug bij mij zou zijn
En ik kon leven vrij en blij
Mijn ellende voor goed voorbij
Shadow