Stilte en eenvoud
Zittend langs de oever in de bijtende kou,
genieten van de zon en de lucht, helderblauw.
Over het water zie ik mijn zorgen wegzweven,
mijn ziel die terug komt tot leven.
Een moment voor me alleen,
zonder al die drukte om me heen.
Ik zou hier nog uren kunnen staren,
me met de kracht van de natuur laten meevaren…
donderdag 25 januari 2007, 12u22
*Dag van de poëzie*