ik denk nog steeds aan je
ben je niet vergeten...
al kom ik niet meer zo vaak langs,
je bent bij me in mijn hart.
vandaag een cd geluisterd,
van 'onze tijd'
damn het doet nog steeds pijn.
ik denk aan je,
hoe het nu zou kunnen zijn...
wrom heeft god jou leven hier ontnomen?
ik zal je nooit meer tegen komen.
iets wat ik graag zou willen,
nog een paar minuten met je delen.
je vast houden,
zodat je nooit meer weg gaat.
maar helaas,
dit is mijn fantasie,
want het zal nooit meer waarheid worden.
dus ga ik maar verder met dromen...
ik houd van je,
ik ben je niet vergeten.
ik draag je mee in mijn hart...
jij hebt een plaatsje gekregen,
een plaats die niks of niemand kan vervangen.
ik mis je.....