Zo verschillend
Maar zo leuk
Zo verschillend
Maar zo snel in een deuk
Zo verschillend
Maar zo verliefd op elkaar
Zo verschillend
Maar zo gek met mekaar
Ja, zo verschillend
Samen zo apart
Toch heel lief
Of soms verwart
Zo gelukkig
Samen zijn
Zo verliefd
Hoef alleen maar bij hem te zijn
Zo verschillend
Maar toch samen
Zo verschillend
Maar voor altijd samen
Zo verschillend
Maar toch houden van
Zo verschillend
En zoveel van plan
Gelukkig en bij
Pijn en verdriet
Maar als wij samen zijn
Voel ik het even niet
Zo gelukkig
Ik hou van jou
Wil bij jou blijven
Ik blijf jou trouw
* ik hou van je roy, echt.