Misschien kan het even anders
Even niet gewoon, even heel apart
Niet denken, gewoon doen
Niet aarzelen, heel vlot
Vandaag gaat alles vanzelf
Ik moet niet denken
Doe ik dat wel goed
Sta ik hier wel juist
Jezelf zijn en er toch bijhoren
Zet dat masker gewoon af
Je verstand op nul
Wees je eigenlijke ik
Nu sluit ik mijn ogen
En weet ik
De persoon die je vandaag zag
Dat ben ik
-Dankje Kayleightje !! 't Was superplezant mé u !!