Denk je nou echt dat het mij iets boeit?
Natuurlijk was het niet goed,
Het had niet weer mogen gebeuren…
Maar wist ik veel dat jij,
Jij nog iets voor me voelde!
Ik voel niks meer voor je,
Het is gebeurt,
Kan er niks meer aan veranderen…
Het spijt me voor je,
Maar verder maak ik me er niet druk om…
Anderen kunnen het wel doen,
Maar het is een verspilling van tijd!
Ik zeg niet dat ik niet van je hou,
Maar ik voel niets meer voor je,
Niet meer dan een vriendschap…
Fouten zijn fouten,
Moet ik van leren,
En dat doe ik ook zeker wel…
Maar jij zal nooit meer de mijne zijn,
Nu niet,
Nooit niet…
Het klinkt misschien hard,
Maar het maakt me niet meer uit,
Wat mensen van me denken…
Wat jij zegt is ook niet de waarheid,
Maar ja, misschien weet je niet beter…
Ik kan niet zeggen dat het goed was,
Daar heb je gelijk in…
Maar het is geen drama,
Het is niet het einde van de wereld…
Ik ben eerlijk tegen je geweest,
Zegt dat ook niet genoeg?
Schijnbaar niet,
Maar ik maak me er niet druk om,
Dat is toch maar tijdsverspilling…