In gedachten ontkrult je stijl glanzend
haar en weerkaatst het straaltjes geluk vanuit
de melodie in je hoofd; je wandelt met
schitterende sterretjesogen als
zielsspiegels omgeven door niets
dat je schaden zou in de wereld
waarin leven meer dan (over)leven is;
teder binden je armen zich om mij
heen en ben ik veilig samen in het hart