Kijk naar de klok
zie de wijzers lopen
Rustig aan, alle tijd
Hij zal ons brengen
naar de goede
en de slechte momenten
Wij zullen ons
mee laten voeren
Smelten en bevriezen
Hij neemt ons mee
En zal na elke seconde
een herinnering achterlaten
Soms lijkt de tijd
even stil te staan
Momenten van rust
en die van stress
zodat wij nog even
terug kunnen kijken
Soms moeten wachten
tot de tijd ons leert
En blijven hopen
op betere tijden
Hoor hoe de klok tikt
elke seconde telt