Mijn lief,
leen mij je handen
zodat ik voelen kan al wat zacht is
leen mij je ogen
zodat ik zien kan al wat pracht is
leen mij jou denken zodat ik ervaren kan wat kracht is
Mijn lief,
misschien vraag ik veel
maar door alles wat je met me deelt,
wat je aan me leent al is het even,
vind ik stukje bij beetje terug
wat ik ooit kwijtraakte in mijn leven
mijn lief,
leen mij een beetje van je geduld
zodat ik al die geleende liefde ooit weer aan je terug kan geven