Lieve zus,
ik doe mijn best
om je te steunen.
Ik kan niet even snel
bij je zijn.
Dat gaat niet,
is onmogelijk voor me.
We wonen in een ander land,
maar in ons hart
daar zijn we altijd te samen.
Denken aan jou,
zal ik altijd doen
en hopen dat mijn liefde
jou al wat steun brengt,
nu jij het nodig hebt.
************************************************************
Ik hou van je. Knufff je zus