eindelijk vond ik jou
iemand die ik vertrouw
soms denk ik was je maar bij me
dan had je me vastgehouden en gekust
iemand waarbij ik rust
niemand die dit gevoel nog blust
ik ben voor altijd de jouwe
in goeie tijden en slechte tijden
dus je kunt het meschien wel raden wat ik nu ga mouwen
ik blijf altijd van je houwde