Mijn oma
Mijn oma,
Mijn oma's haar,
Mijn oma's grijze haar,
Ze is oud en grijs.
Ze is mijn lieve oma,
Die ik nog lang niet kwijt wil,
Maar haar tijd zit er bijna op,
Ze is oud en grijs.
Lieve Oma ik weet dat je me gaat verlaten,
Ik weet het is je tijd,
Ik zal je missen,
Ze is oud en grijs.
Ooit kom ik naar je toe,
En zullen we herenigd worden,
En dan mag je me nooit meer verlaten
Ze is oud en grijs.