Ach ja...
Ik ben ook wel gepest
herken gevoelens die ik hier lees
ik ben ook gepest
maar weet je, das geweest
was het ook niet mn eigen houding
waar ik misschien toch niks aan kon doen
was het ook niet mn eigen kleding
omdat ik meer hield van fatsoen
er is toch geen reden
geen hoe en geen wat
er is toch geen reden
niet dit en ook niet dat
ik doe de deur achter me dicht
en laat alles achter
en in me brand een licht
en ik voel me zó machtig
ik ben niet bang meer
ben niet schuw meer
ben geen kneus meer
ik ben weer
wie ik was
lang geleden
nog niet geboren maar toch
zo sterk
onaantastbaar
dat ben ik
Ach ja... als ik dan zit te lezen
lijken het mn eigen gedichten van ooit
dan komt er een glimlach om mn mond
en weet dat je op de goede weg zult wezen!