ik zou je willen zoeken,
maar dan zou ik je toch niet vinen.
ik weet da je er niet meer bent,
wil je me van gedachten doen veranderen,
door voor me te staan?
tijd te kort
voor leuke dingen!
had te weinig tijd voor je,
voor jou leven te verbeteren!
heb spijt,
van je overlijd!