Tweeëneenhalf tot drie kilogram afgevallen
In vijf of zes dagen
Dat is niet niks
Dat weet ik wel
En ook niet erg gezond
Eten kan ik gewoon niet
Misselijk ben ik na de eerste hap
Slapen doe ik zo ontzettend slecht
En overdag ben ik zo slap
Bij sport zet ik me heel erg in
Voor meer dan de volle honderd procent
Ook al is dit gevalletje nog zo duizelig
Je zult zien dat ze verder rent
Die mensen om me heen moet ik gelijk geven
Het is niet erg goed wat ik doe
Maar met stoppen wacht ik nog even
Want echt, ik ben dit figuur moe