Een schreeuw in het duister,
de nacht duurt zo lang
het oneindige vult mijn leegte
waarvoor, waarom ben ik zo bang
je lach gegrift in mijn geheugen
kwelt mijn hart en doet me huiveren
je ogen hebben toverkracht
want jij bent een wonder
is dit alles dan een leugen
verboden liefde weet jij veel
je lichaam strelen, daar droom ik van
de passie dij jij uitstraalt
doet mij rillen
jouw bezitten , dat zou ik willen