Diamanten jij
Zo prachtig, mooi ik snap niet dat ik je nooit zag
De manier hoe je kijkt en naar me lacht
Ik krijg er de kriebels van
Als het niet erg is, mag ik vragen of het anders kan
Want ik ken jou en jij misschien mij
Misschien als jij het niet erg vind word het dit meisje en jij
Want ik draai rondjes en stuiter blij van alle muren
Zo erg dat ik last krijg van al die buren
Dan lig ik stil en denk heel rustig en koel
Ondertussen hopen dat jij later ook wat voor me voel
Ik kan niet wachten tot ik verliefd word op jou
En kan niet wachten tot ik zeg dat ik van je houd
Je bent net zo ruw en lekker grof, net gevonden in zand
Je bent zelfs mooier dan de mooiste diamant
Want je straalt dag en nacht
En je huid die lijkt o zo zacht
Ik zou graag een keer met jou willen zijn
Lekker in het water samen heel erg fijn
Een kus op je wang en dan 1 op je mond
Je kunt zeggen dat ik erop stond
Maar mijn fantasie slaat maar telkens op hol
Maar je lijkt zo zacht, zachter dan wol
Dat ik van hem hield en niet zonder hem kon leven
En niks zonder hem kon geven
Dat was allemaal niet gelogen
Maar de waarheid is nu een beetje verbogen
Want we zijn de beste vrienden, ja hij en ik
Soms denk ik wel waarom, maar dan denk ik stik!
Dan zie ik jou langs me lopen
En dan blijf ik weer hopen
Dat jij een betere jongen voor mij kan wezen
Maar zal je dat het over jou gaat wanneer je dit gaat lezen