Bedankt dat jij mijn hard hebt terug gegeven,
bedankt dat jij wouw vechten voor mijn leven,
bedankt dat jij bij mij bent gebleven,
bedankt dat jij naar het einde wouw streven,
jij hebt mij getroost,
zodat ik huilen kan,
ik heb het jou verteld,
jij wist ervan,
in jou zie ik een weerspiegeling van mezelf,
aleen dan zonder verdriet,
zonder pijn en verdelf,
slechte kanten die heb je volgens mij niet,
alleen ben ik bang je kwijt te raken,
ik ben bang dat ik val,
ik hoop dat het nooit gebeuren zal,
dan spring ik van de daken,