Zachtjes, fluister ik in je oor …
Nog nooit heb ik de liefde,
en de aanwezigheid van een man zo ervaren.
Niet met mijn ex vroeger, niet met Mark,
Dit alles kwam alleen maar voor in mijn wildste dromen.
Ik wist zelfs niet dat het kon, of beter gezegd…
Dat ik me zo aan iemand zou kunnen geven.
Iemand waar ik mezelf kan bij zijn…
En die “iemand” ben jij…
Ik voel me goed in je gezelschap,
Ik voel me goed als ik je hoor aan de telefoon,
Ik voel me goed als ik met je vrij…
Je laat me genieten van elk moment,
Van elke streling…
Van iedere zoen…
Ieder woord die je me toe fluistert…
Dit alles is als drugs voor mij…
Als ik je niet hoor heb ik het moeilijk…
Als ik je niet zie heb ik het moeilijk…
Telkens als je langskomt …
En het moment is aangebroken
om terug afscheid te nemen …
Heb ik het moeilijk,
maar dat wist je wel…
Het is gewoon, alles valt terug weg.
Maar misschien kan ik je geruststellen,
Met de woorden dat alles terug in orde is na een poosje.
Dan denk ik aan de momenten dat we samen waren…
Zie ik je zo voor me…
Zie ik de blik in je ogen…
Voel ik je…
Je bent er gewoon…
Wel is waar op afstand
Liefs je knuffeltje