In een bijzonder land,
Waar elfjes bestaan,
Daar heeft iedereen een eerlijke baan,
Daar, waar wij lopen hand in hand,
Daar zijn wij samen een,
Daar, waar iedereen met elkaar speelt,
Waar iedereen oprecht dingen met elkaar deelt,
Daar heeft niemand een hart van steen,
Daar waar engelen en duivels met elkaar spelen,
Waar er altijd vrede zouz ijn,
Daar leef je zo fijn,
Daar, waar jij met je hand door mijn haar zit te strelen,
Dat land is ook wel bekend als mijn droom..