ken hem via internet
lig aan hem te denken op mijn bed
hoe zou hij zijn in het echt?
is het waar wat hij zegt?
houd hij van me?
liegt hij niet?
ik geloof hem
mijn vriendinnen niet
ze geven me raad als
vertrouw hem niet
dat doe ik wel!
ik ken hem op dat gebied
hij is aardig,grappig en lief
ik ben verliefd
dat heb ik opgebiecht
hij vroeg me vaak om een zoen
dan vond ik hem best een oen
ik vraag een foto en schrik me dood
een goude ketting
een oorbel in
waarschijnlijk ook zo onbeschoft binnenin
mijn liefde voor hem
verleden tijd
door zijn foto uit een droom bevrijd
een droom die te mooi was
om waar te kunnen zijn
toch voel ik me bij hem nog steeds fijn
als vriend wil ik hem houden op msn
niet dat ik brieven naar hem pen
ik mis hem als ik hem een tijd niet spreek
raar dat ik nu zo over hem denk
terwijl hij me eerst best leuk leek