10 ronden om te boksen,
gebruik je om mijn tanden uit te flossen,
als een bitch zal ik je afrossen,
over je rijms heen crossen,
laat je maatje jou aflossen,
dan begin ik hem te DISSEN,
als what boy?zal ik hem uitwissen,
laat je crew in het niets gissen,
gebruik je lichaam om op paling te vissen,
en dit in 1 ronde,
je kijkt naar een wonder,
uit hoge sferen komt gedonder,
twijvel niet aan mijn rijm kunde,
jij mij battelen fuck off,
dat wordt bij voorbaat een blunder,
en dat geldt voor elke wacke rijmzegger,
hoe kun je echt zijn zonder gevoelens er in te leggen?
ben gekomen om de sloot uit te dreggen,
ben nog lang niet uit gelult heb nog genoeg te zeggen,
rijm wreed kan je ziel vernielen,
ben een debiel tussen debielen,
als het moet laat ik je neer knielen,
ik ben het bewijs dat je al hebt verloren,
ben door de all mighty uitverkoren,
art of mosai behoort tot de gestoorden,
veel schade richt ik aan met woorden,
meer schade dan dat ik je zou vermoorden,
maar fuck that ik ben geen crimineel,
en artofmosai is geen intectueel,
ben een tekstschrijver,rijmer dichter,
draag op mijn schouders zware gewichten,
en zoals ik op het leven kijk kom ik met harde gedichten