het bloed trekt weg uit mijn vingers
zo koud, zo verbitterd
mijn been is aant trillen
van de zenuwen
mijn gevoelens slaan op hol
zo in de war
dit gevoel zou niemand willen
kou trekt door mijn lichaam
(al staat de kachel op 10)
kleur trekt weg uit mijn gezicht
bleekhied komt tevoorschijn
die verdwijnt wel weer..
misschien
langzaam kom ik weer tot rust
nadat alles me duidelijk is
de tik verdwijnt
gevoelens geordend
en ik voel dat langzaam
de kleur ook weer verschijnt
gelukkig maar