ik voel me gebroken,
ik sta daar te roken.
dan valt alle spaning van me af,
dat klinkt nog niet zo maf.
dan sta ik daar te dromen,
even bekomen.
mijn gedachten die afdwalen,
ik zal altijd falen.
telkens weer,
dit wil ik niet meer.
het lijkt wel een ritueel,
het wordt me teveel.