Lange tijd ben je weg geweest
iedereen was ik in 1 klap kwijt
maar jou, jou miste ik het meest
zo zonder aankondiging was je ineens uit het niets verdwenen
mijn contacten leken voorgoed weg
zonder afscheid te nemen
eigelijk zijn het enkel woorden die ik niet meer kon lezen
vroeger zou ik me er blij mee hebben geprezen
ik als analfabeet
vond het dit keer erg dat mijn msn het niet meer deed
maar nu is die kwelling weer verleden tijd
nu ik weet wat ik mis wil ik je zeker nooit meer kwijt