in oosterbeek in het park
skate jij op een plankje
maar ik ben een stijve hark
met de vrienden op het bankje
bij de appie chips en drinken
vrienden overal
kan ik niet verder zinken
met mijn enige vrienden door een dal
als je lacht is het fijn
als je kniest doet het pijn
ik wil je zeggen hoe knap ik je vind
maar dat komt bij jou over als een hint
als je zingt is het mooi
als je giegelt een gehinkte zooi
jij bent een jongen met een passie
vrienden, skaten, meisjes, poen
en ik krijg niet eens een magere zoen