Voor mijn twee KANJERS, "C"&"J".
Ik zat helemaal stuk.
Toen kwam ik hen tegen.
En zij hebben mij er weer bovenop gekregen.
Nu wil ik weer verder leven.
Het leven heeft voor mij weer zin.
En ik sta er nu, weer middenin.
Die ene is gewoon een stuk, een geweldige lieve meid.
Voor wie ik heel veel voel, wil haar nooit meer kwijt.
Die ander is gewoon een kanjer.
Die kanjer, is van een ander.
Is dus gewoon een goede vriendin.
Maar we gaan wel samen een .tt..met heel veel zin.