hoeveel ik van je hou dat kan ik niet in woorden zeggen
mijn liefde voor jou zo speciaal dat valt niet uitteleggen
hoe je kijkt, hoe je praat, hoe je lacht
hoe je er toch altijd op je eigen manier voor mij was
ze zeggen altijd niemand is perfect en dat is ook eigenlijk wel een feit
maar jij bent wel perfect, pefect op je eigen manier,
perfect voor mij
mijn liefde heb je onvoorwaardelijk ik hou van jou zoals je bent
ik wil jou rechterhand zijn, de gene die jou het beste kent
maar helaas jou liefde gaat niet zo diep
je wilt liever vrienden zijn, en dat is ook de reden waarom je mij verliet
maar het is oke, het geeft niet
het liefst wil ik je liefde maar je vriendschap is genoeg
mijn tranen zullen nog wel even vloeien je loslaten is nog te vroeg
maar schat daar moet je je niet druk om maken
ik wil jou niet zien stresse
want ik wil dat het goed met je gaat ik gun je echt het beste
ik hoop dat je meende wat je zei
jij en ik vrienden voor altijd
als alles fake was/is dan ben jij de mooiste illusie die ik kan wensen
want de liefde die ik voor jou voel heeft geen grenzen
maar maak je niet druk ik weet dat het alleen vriendschap is
maar ik ga me niet groot houden ik geef toe dat ik je mis
maar op een dag zal dat vanzelf wel over gaan
als je me maar beloofd dat je gelukkig word niet uit me leven verdwijnt
en dat onze vriendschap voor eeuwig blijft bestaan..
als vooruit kijken angstaanjagend is
achterom kijken pijn doet
kijk dan naast je
!! daar sta ik !!