Verwarring,
een intens gemis,
om iets wat je lief had,
maar er nu niet meer is.
Je hart doorboort
met een pijl van venijn.
Innerlijk gebroken,
je ervaart stekende pijn.
Een zware last
die je met je meedraagt,
toch blijft de liefde mooi
als je hart er weer om vraagt...
- 16 -