vandaag voel ik me een donderwolk
een donderwolk die boven de wereld
hangt en die op uitbarsten staat
maar toch nog niet begint te
regenen en bliksemen uit
vrees dat de andere wolken
zullen vinden dat ik te veel
gedonder weergeef voor wat
er maar in mijn wolk zit
wanneer zal ik weer doorzichtig
worden en niet zo donker-grijs
als ik nu ben??