Diep gekwetst
Zo voel ik mij
Vele malen
En nog zo jong
Zoals vele anderen zullen zeggen
De ware komt wel
Maar intussen zo vaak gekwetst
De een gaat vreemd
En de ander zegt opeens niks te willen
Dan vraag je je zoveel af
Waarom gebeurd dit nou?
Diep gekwetst
Dat is wat je dan bent
En hoe ik mij nu al een tijdje voel.