Adem de lucht in rustig aan vergeet je lessen niet
Blaas uit met het idee dat je verandering wil zien
Snuif die glorie om je heen als jij er op focust
Zie de sterren glinsteren om jouw ziel te vinden
Hoop doet leven ontspringen doet leven evolueren
Poging om alles in het duister te brengen mislukt
Voel mee met het moment met de roep naar een vrede
De wildernis groeit aan de haternij wordt groter
Vele gezichten verliezen hun onschuld zonder winst
Klare strijd voor de velen die denken het te weten
Het ratio van de mens flipt onder de zon en de maan
Het noorden, zuiden, westen, oosten worden gedraait
Iedereen kijkt verschrikt op overval voor hun starheid
Geen houvast meer alleen maar uitglijders op de aarde
Niet elke opdracht die je meekrijgt is vrij van pijn
Geen van de dagen is nog medelevend of verdraagzaam
Alleen maar haternij en pijn een te immens verdriet
Praatgroepen zielenknijpers de hele geldverspilling
Alleen om je gek te verklaren of hersendood te maken
In mijn hoofd plant ik gedachtes tot ze volbloeien
Geen enkele rust tot deze shift volbracht gaat worden