Nog nooit heb ik dit gevoeld
zo'n gevoel van dat ik er mag zijn
nog nooit heb ik het zo gevoeld
maar wat ik wel weet is hoe t voelt, heel fijn
Sinds ik jou ken voel ik me goed
vrolijk en blij
door jou heb ik ook weer een beetje moet
om verder te gaan... met jou aan mijn zij
Toen ik je nog niet kende
toen liet ik het wel is zakken
dan deed niks er meer toe
en liet t zakken als zware bakstenen, zakken
Maar goed, nu heb ik jou
en ik moet toegeven
zonder jou ben ik niks meer
Met jou wil ik alles beleven!
Ik hou van jou lieve schat,
meer dan dat ik ooit had gedacht
ik hou van jou lieve schat
je bent zo lief, mooi en zacht
Toppertje, nooit wil je kwijt
want dan ben ik weg
Ik heb nu totaal geen spijt
dat jij kwam, op mijn weg
Ik hou van je