ik wil je niet kwijt,
echt niet
maar het gevoel dat ik nu berijk
doet me teveel verdriet
ik wil je niet kwijt
echt niet
ik wil niet dat je snijd
want dat doet me teveel verdriet
ik wil je niet kwijt
echt niet
ik wil niet dat je door andermans verdriet
zo door het leven rijdt
ik wil je niet kwijt
echt niet
ik hou van je
ookal doet dat jou verdriet
ik wil je niet kwijt
echt niet
ookal ben jij degene die een eigen leven lijdt
het doet me teveel verdriet
ik wou je niet kwijt
echt niet
dat jij voor mij leed / lijdt
doet mij teveel verdriet
ik wil je niet kwijt
echt niet
je bent ook een van de.. waardoor ik lijdt
ook dat doet teveel verdriet
ik wou je niet kwijt
echt niet
maar je bent nu weg
voor altijd?
toch wil ik je niet verliezen
echt niet
geen van allen
wil ik kwijt!!