Het ultieme wat een relatie kan bieden, is onvoorwaardelijke liefde.
Mijn liefde voor jouw is onvoorwaardelijk, jouw liefde voor mij niet!
Onvoorwaardelijke liefde, volledige vertrouwen en 100% acceptatie
Ooit zal je de waarde hiervan inzien, nu nog even niet!
Mijn liefde voor jouw is onvoorwaardelijk,
Ik zal het accepteren, maar begrijpen doe ik het niet!
>Ro>Zo>