Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
dansen
Dansen
Ik verlang naar het dansen
Weet dat het niet meer gaat
De pijn
Ik kan het echt niet meer aan
Maar ben verslaafd aan dansen
Heb al vele malen geprobeerd te stoppen
Maar het lukt maar niet
Dansen is
mijn ding
Mijn leven
En nu kan ik de verslaving niet meer aan
Dus laat ik mij nog eens helemaal gaan
Ik kan de strijdecht niet meer aan
*sorry kan het echt niet laaten mijn lichaam moet er maar aangeloven *
Over dit gedicht
Auteur:
ilouna
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
31 januari 2007
Thema's:
[Verslaving]
[Sprookjes]