een traan
valt op jou hand
je ligt daar zo stil
ongeroerd
ongewild
als het kon
zou je nog jaren leven
zou je nog jaren
jou liefde aan mij geven
jou einde moest snel komen
ziek zijn kwam niet voor in jou dromen
toch was het je lot
deed je verleden voorgoed op slot
nu ben je heengegaan van ons
terwijl ik je nog zoveel wilde vragen
had ik nog maar een paar dagen
maar ik zal je nooit vergeten
en ik weet
dat je nu als een engel achter mij staat
en ooit,
als het tijd is
komen we weer samen
en wordt het weer zoals vroeger,
lieve mama
weet je nog?
rust zacht
wees de engel
die je altijd al was
ik blijf aan je denken
en al mijn liefde schenken