Ik heb geloof in de mensen, zei de laatste vanavond
of heb ik dat nooit vroeger gezegd.
is er niemand die luistert
is er niemand die luistert
zijn mijn woorden dan zo erg slecht.
Ik kan het niet echt geloven, al die knallen, die bommen
al de doden die vielen, terwijl ze niet renden
of leefden de doden die vielen niet meer
heb ik dat vroeger niet eerder gezegd.
ik heb geloof in de mensen, zei de laatste vanavond
maar niemand die luisterde echt