Verledentijd
Het klinkt zo ver weg
Maar ook zo dichtbij
Alles is weg
Verledentijd
Denk er maar aan terug
Exen, problemen, oplossingen
Het sloopt je en maakt je sterk
Ik heb veel pijn gedaan
Een ex de deur onterecht gewezen
Ik moest niet zo hard zijn
Ik heb spijt
Ik heb veel pijn gedaan
Aan mensen die het niet verdienen
Verkeerde keuzes in mijn leven
Maar ik heb geleerd ervan