Ik lig lekker in de zetel
te denken aan de mooie tijd
die we samen hadden
een tijd die je niet zomaar vergeet
de klok tikt zachtjes alsmaar verder
door de tijd, die zo weg is...
toch herinner ik, en jij waarschijnlijk ook,
de mooie zonnige dagen van ons leven,
lief en zacht ...
maar soms waren ze ook koud en nat
niemand zegt dat jij me haat,
niemand zegt dat jij me liefhebt
alleen de stille herinneringen
wijzen 1 kant op
en jij moet die kiezen