natuur ongerept
nee niets is genept
vulkanen zo aktief
echt explosief
land van groene oerwouden
daar moet je wel van houden
apen,neusberen
land met grote meren
vogels in verscheidenheid
ja je bent daar niet meer in deze tijd
leguanen op de straat
dat dit echt bestaat!
groener als groen
net een visioen
varens zo hoog als een huis
in het bos een geruis
was dat een slang?
nee ik ben niet bang
natuur zo machtig
alles zo prachtig
costa rica
midden amerika
mensen zo lief
nee dat is niet naief
mooie belevenis
dat is wat ik nu al mis
en dan samen met jou
mijn lieve lieve vrouw