frankrijk
daar zit jij nu
niet dicht bij mij
misschien maar beter ook
vandaag was ik waarschijnlijk naar je toe gegaan
zo diep zit de wanhoop
nu kan het niet eens al zou ik willen
maar vertel me eens hoe kom ik hier doorheen
voel me zonder jou
ontzettend alleen